8 качества, които правят мъжа сексуално желан

8 качества, които правят мъжа сексуално желан



8 качества, които правят мъжа сексуално желан

Млади момичета и опитни жени бяха попитали: Какво прави един мъж секси?

Отговаряме честно.

Ето и 8 качества, които правят мъжа сексуално желан

1. Увереност

Това, което прави един мъж секси е неговата увереност в себе си и в действията си. Когато знае, какво прави и не се тревожи за дреболии. Когато движенията му са като на уверен звяр, а не на трепереща хиена. Мъжките хищници винаги привличат момичета. Уверените мъже в леглото няма да губят време, а ще направят всичко по най-висок стандарт.

2. Сила

Това, което прави мъжа секси е неговата физическа сила. Когато има широки гърди, силни ръце и здраво дупе. Момичетата са привлечени от мъжката сила, а не от бавните и слаби мускули. Фитнес салонът е салон за красота на мъже.

3. Топлина

Това, което прави мъжа секси е неговата топлина. Когато мъжът е нежен, грижовен и нежен с момиче. Когато той защитава момичето от външни неприятности и себе си. Добротата, топлината и обичта казват на момичето, че той ще се грижи за нея в леглото. Тук в полза и на двамата ще е Камагра гел.

4. Асертивност и бруталност

Това, което прави един мъж секси, са неговите наистина мъжки качества. Момичетата чакат „лошите“, които ще поставят съпротивата им с натиска си. Които са брутални и смели, а не плахи. Които с похотта си ще събудят желанието у жената. Момичетата чакат бруталния и силен мъж. Момичетата също си падат по секси мъже. Тези, които са самоуверени и уверени, без да са агресивни.

5. Щедрост

Това, което прави един мъж секси е неговата щедрост. Когато не пести пари и емоции. Това не означава, че прекаляването с пари и липсата на контрол е сигурен начин да съблазни момиче. Злите мъже с пари и чувства са лоши любовници. Не е секси, когато мъжът е зъл, а е секси, когато се сдържа и ограничава.

6. Чувство за хумор

Това, което прави мъжа секси е чувството за хумор. Момичетата могат да простят много на мъжа, но хуморът не бива да липсва. Момичетата си падат по онези, които успеят да ги разсмеят. Мъжът, който няма чувство за хумор е като скучно и недоразумение.

7. Интелигентност

Когато човек има за какво да говори и обсъжда. Образование, ерудиция и широк поглед към света.

8. Мистериозност

Това, което прави един мъж секси е неговата уникалност, мистерия, неуловимост и загадъчност. Когато човекът не е прост като тапа, а има многостранна личност. Момичетата обичат да откриват мъжете, стъпка по стъпка. Неговите хобита, тайни мечти и планове. Сексуалната привлекателност на непознат, а не на мъж, който е проучат от глава до пети, винаги печели.

И така, Мачовци, колко точки получихте? Винаги има над, какво да се поработи.

Свързани публикации

кариера

Съвместяването на работата с удоволствието – формулата за щастлив животСъвместяването на работата с удоволствието – формулата за щастлив живот



Успявайки да намира баланс между двата аспекта от живота си, всеки човек ще се почувства на прав път и ще изпита завидни удововлетворение и вътрешен мир.

4 нестандартни идеи за избор на часовници

4 нестандартни идеи за избор на часовници4 нестандартни идеи за избор на часовници



Ръчното бижу, отмерващо времето, е обичаен подарък, но предизвикателството се състои именно в избора на конкретния модел Когато сме в онлайн магазин за часовници и избираме подарък за себе си,