Дамски макси блузи - разнообразие от стилове

Дамски макси блузи – разнообразие от стилове



Дамски макси блузи - разнообразие от стилове

За пълна жена проблемът с избора на перфектните елементи от гардероба е много по-наболяла тема, отколкото за слабата дама. Трудността при намирането на продукт с правилния размер, стил и цвят принуждава собствениците на заоблени форми да измислят и създават стилен външен вид въз основа на няколко основни неща.

Най-добрите дамски макси блузи

За да намерите идеалната блуза за пълна фигура, важно е да следвате съветите на стилистите. Те са следните:

  • обърнете внимание на стила;
  • изберете правилния цвят;
  • правилно определете размера.

Само в този случай може да изберете наистина добър продукт, който да се превърне в основа на стилни и изразителни изображения.

Блуза с риза е основният стил за пълната фигура. Универсалността на този модел я прави хармонична част от бизнес или романтична, игрива или строга визия. Ризата може да е, както свободна, което се препоръчва за притежателките на фигура „ябълка“, така и вталена, което е по-важно за дамите с фигура „пясъчен часовник“.

Пончо блузите наскоро бяха на върха на популярността, но сега загубиха своята изтънченост. Днес те са подходящи за вечерни и романтични визии, но за ежедневна употреба изглеждат прекалено леки и несериозни.

Не по-малко популярни са удължените модели блузи туника. Този стил е идеален за собственичките на пищни бедра, които трябва да са покрити. Дължината на туниката трябва да е правилно избрана, за да прикрие недостатъците, а не да визира на тях.

Дължината на ръкавите на блузата е не по-малко важен въпрос. Той се решава в полза на дългата версия. Ако през зимата такава блуза е едновременно подходяща и удобна, тогава какво трябва да правят пълните жени през лятото? Разбира се, не е препоръчително да оголите напълно ръцете си, но не трябва да покривате напълно завладяващите извивки на китките и предмишниците. За летни модели е подходящ ¾ ръкав, който се превърна в класика за притежателките на сочни форми.

В гардероба на всяка пълна лейди, трябва да има няколко дамски макси блузи с различни стилове и цветове. Именно те могат да станат основа на десетки изображения в различни посоки и с правилния избор на стил и цвят, също могат да подчертаят достойнството на фигурата.

Ако сте съгласни с нас може да посетите директно и онлайн страницата на магазина: loveyourcurvy.com.

Свързани публикации

Има ли значение позицията на сън при избора на матрак?

Има ли значение позицията на сън при избора на матрак?Има ли значение позицията на сън при избора на матрак?



Всички знаем, колко неприятно може да се окаже спането на неудобен матрак за една вечер. Отивате на гости на приятели или на семейна почивка в хотел – ако матракът не

Пазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазараПазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазара



Вероятно вече сте срещали реклами или сте чули отзвук от приятели – на пазара на услугите се налага една нова такава и тя касае снабдяването с хранителни продукти. Ако не