Дамски макси блузи - разнообразие от стилове

Дамски макси блузи – разнообразие от стилове



Дамски макси блузи - разнообразие от стилове

За пълна жена проблемът с избора на перфектните елементи от гардероба е много по-наболяла тема, отколкото за слабата дама. Трудността при намирането на продукт с правилния размер, стил и цвят принуждава собствениците на заоблени форми да измислят и създават стилен външен вид въз основа на няколко основни неща.

Най-добрите дамски макси блузи

За да намерите идеалната блуза за пълна фигура, важно е да следвате съветите на стилистите. Те са следните:

  • обърнете внимание на стила;
  • изберете правилния цвят;
  • правилно определете размера.

Само в този случай може да изберете наистина добър продукт, който да се превърне в основа на стилни и изразителни изображения.

Блуза с риза е основният стил за пълната фигура. Универсалността на този модел я прави хармонична част от бизнес или романтична, игрива или строга визия. Ризата може да е, както свободна, което се препоръчва за притежателките на фигура „ябълка“, така и вталена, което е по-важно за дамите с фигура „пясъчен часовник“.

Пончо блузите наскоро бяха на върха на популярността, но сега загубиха своята изтънченост. Днес те са подходящи за вечерни и романтични визии, но за ежедневна употреба изглеждат прекалено леки и несериозни.

Не по-малко популярни са удължените модели блузи туника. Този стил е идеален за собственичките на пищни бедра, които трябва да са покрити. Дължината на туниката трябва да е правилно избрана, за да прикрие недостатъците, а не да визира на тях.

Дължината на ръкавите на блузата е не по-малко важен въпрос. Той се решава в полза на дългата версия. Ако през зимата такава блуза е едновременно подходяща и удобна, тогава какво трябва да правят пълните жени през лятото? Разбира се, не е препоръчително да оголите напълно ръцете си, но не трябва да покривате напълно завладяващите извивки на китките и предмишниците. За летни модели е подходящ ¾ ръкав, който се превърна в класика за притежателките на сочни форми.

В гардероба на всяка пълна лейди, трябва да има няколко дамски макси блузи с различни стилове и цветове. Именно те могат да станат основа на десетки изображения в различни посоки и с правилния избор на стил и цвят, също могат да подчертаят достойнството на фигурата.

Ако сте съгласни с нас може да посетите директно и онлайн страницата на магазина: loveyourcurvy.com.

Свързани публикации

Бански 2021-2022

Плажна мода 2021 – бански, шапки, туники, ромпери, кимоноПлажна мода 2021 – бански, шапки, туники, ромпери, кимоно



В тази статия ще ви запознаем с модните тенденции за идващото лято и, по-конкретно, с новостите в плажната мода. Ще споделим съветите на стилистите при избора на бански, ромпери, шорти,

Пазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазараПазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазара



Вероятно вече сте срещали реклами или сте чули отзвук от приятели – на пазара на услугите се налага една нова такава и тя касае снабдяването с хранителни продукти. Ако не