Дамски макси блузи - разнообразие от стилове

Дамски макси блузи – разнообразие от стиловеДамски макси блузи - разнообразие от стилове

За пълна жена проблемът с избора на перфектните елементи от гардероба е много по-наболяла тема, отколкото за слабата дама. Трудността при намирането на продукт с правилния размер, стил и цвят принуждава собствениците на заоблени форми да измислят и създават стилен външен вид въз основа на няколко основни неща.

Най-добрите дамски макси блузи

За да намерите идеалната блуза за пълна фигура, важно е да следвате съветите на стилистите. Те са следните:

  • обърнете внимание на стила;
  • изберете правилния цвят;
  • правилно определете размера.

Само в този случай може да изберете наистина добър продукт, който да се превърне в основа на стилни и изразителни изображения.

Блуза с риза е основният стил за пълната фигура. Универсалността на този модел я прави хармонична част от бизнес или романтична, игрива или строга визия. Ризата може да е, както свободна, което се препоръчва за притежателките на фигура „ябълка“, така и вталена, което е по-важно за дамите с фигура „пясъчен часовник“.

Пончо блузите наскоро бяха на върха на популярността, но сега загубиха своята изтънченост. Днес те са подходящи за вечерни и романтични визии, но за ежедневна употреба изглеждат прекалено леки и несериозни.

Не по-малко популярни са удължените модели блузи туника. Този стил е идеален за собственичките на пищни бедра, които трябва да са покрити. Дължината на туниката трябва да е правилно избрана, за да прикрие недостатъците, а не да визира на тях.

Дължината на ръкавите на блузата е не по-малко важен въпрос. Той се решава в полза на дългата версия. Ако през зимата такава блуза е едновременно подходяща и удобна, тогава какво трябва да правят пълните жени през лятото? Разбира се, не е препоръчително да оголите напълно ръцете си, но не трябва да покривате напълно завладяващите извивки на китките и предмишниците. За летни модели е подходящ ¾ ръкав, който се превърна в класика за притежателките на сочни форми.

В гардероба на всяка пълна лейди, трябва да има няколко дамски макси блузи с различни стилове и цветове. Именно те могат да станат основа на десетки изображения в различни посоки и с правилния избор на стил и цвят, също могат да подчертаят достойнството на фигурата.

Ако сте съгласни с нас може да посетите директно и онлайн страницата на магазина: loveyourcurvy.com.

Свързани публикации

Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки

Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стокиЗащо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стокиДали по празници ли в делнични дни, разпродажбите са чудесен момент за покупката на нови уреди. И така, ако смятате да купите нещо, което не е ново на 100%, може

Съвети за безопасно пазаруване онлайнСъвети за безопасно пазаруване онлайнОнлайн търговията отбеляза изключителен подем през последните години. Безспорното удобство на това да разглеждаш множество обяви от уюта на дома си, откривайки именно нещата, които ти трябват, предначерта този успех.