Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки

Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стокиЗащо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки

Дали по празници ли в делнични дни, разпродажбите са чудесен момент за покупката на нови уреди. И така, ако смятате да купите нещо, което не е ново на 100%, може и да спестите огромни сума средства за цялата година. Тук се крия и чарът от покупката на артикули с „нарушена опаковка“ – такива най-често са в перфектно работещо състояние. Много пъти са били мостра в магазин, имали са леки дефекти по дисплея или козметични дефекти и пр. И така, с помощта на онлайн магазин ХАЛИ БГ, всеки може да се възползва от огромни отстъпки на артикулите.

Какво точно е „нарушената опаковка“?

Знаете ли, какво е  „отворена кутия“ или  „нарушена опаковка“? Оказва се, че това значи, че продуктът не е наличен по начина, който трябва да е в търговски вид или в кутията, с която е пристигнал от производителя. В някои случаи тези артикули са изложени в магазини. Това означава, че са обработвани. В някои ситуации, това се случва, от любопитните клиенти по малко или от служителите. В други случаи, продуктите може да са били надраскани или вдлъбнати, повредени повърхностно по време на транспортиране, но това не е повлияло на работата им по никакъв начин.

Те все още работят, при това перфектно и така, въпреки повърхностните щети, когато са на лице такива. Или са закупени, като само са извадени от кутията им още с пристигането при първоначалния купувач, а след това решава да върне продукта, защото не го харесва. Не харесването може да е поради различни причини – цвета, размери, начин на работа или друга причина да бъде върната конкретната стока.

Като потребители, вие може само да зададете въпросите, които ви интересуват. Така, например може да опитате, защо е върнат продукта, как е тестван за работен режим, колко достоен е за продажба.

Онлайн магазин ХАЛИ БГ държат на репутацията си и предлагат само висококачествени артикули, които са издържани брандове и с доказано добри характеристики. Всички те са в работещо състояние.

И така, водещата причина да обмислите да закупите готови уреди, които да са значителни са стотиците левове, които се спестяват и времето, което се предлага значително на намаление.

Разлики между излязъл от кутия и ремонтиран уред?

Ремонтираните уреди са тези, върнати, дефектни. Артикулите с докато отворена кутия най-често са с козметични проблеми. Крайният резултат е продукт, който изглежда изцяло като нов, свеж е и има отлични характеристики в процес на работа.

В заключение:

Когато решите да закупите стоки с нарушена опаковка, най-вероятно ще пискате права над оставащата гаранция и възможност за връщанена артикула от търговецът на дребно. В случай, че уредът се счупи при нормална експлоатация, ще трябва да прецените сами рисковете, съобразно спестяванията.

Добре е още да проучите, дали артикулът се предлага с допълнителни аксесоари и ако да, дали ще са включени или са отделно от покупката ви.

Свързани публикации

Бански 2021-2022

Плажна мода 2021 – бански, шапки, туники, ромпери, кимоноПлажна мода 2021 – бански, шапки, туники, ромпери, кимоноВ тази статия ще ви запознаем с модните тенденции за идващото лято и, по-конкретно, с новостите в плажната мода. Ще споделим съветите на стилистите при избора на бански, ромпери, шорти,

Наемете си качествени счетоводни услуги веднага след регистрирането на фирмаНаемете си качествени счетоводни услуги веднага след регистрирането на фирмаПритежанието на собствен бизнес води след себе си редица отговорности и задължения, които никак не бихме могли да подминем. Ако смятате, че работата ви приключва с регистрация на фирма, то