Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки

Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки



Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки

Дали по празници ли в делнични дни, разпродажбите са чудесен момент за покупката на нови уреди. И така, ако смятате да купите нещо, което не е ново на 100%, може и да спестите огромни сума средства за цялата година. Тук се крия и чарът от покупката на артикули с „нарушена опаковка“ – такива най-често са в перфектно работещо състояние. Много пъти са били мостра в магазин, имали са леки дефекти по дисплея или козметични дефекти и пр. И така, с помощта на онлайн магазин ХАЛИ БГ, всеки може да се възползва от огромни отстъпки на артикулите.

Какво точно е „нарушената опаковка“?

Знаете ли, какво е  „отворена кутия“ или  „нарушена опаковка“? Оказва се, че това значи, че продуктът не е наличен по начина, който трябва да е в търговски вид или в кутията, с която е пристигнал от производителя. В някои случаи тези артикули са изложени в магазини. Това означава, че са обработвани. В някои ситуации, това се случва, от любопитните клиенти по малко или от служителите. В други случаи, продуктите може да са били надраскани или вдлъбнати, повредени повърхностно по време на транспортиране, но това не е повлияло на работата им по никакъв начин.

Те все още работят, при това перфектно и така, въпреки повърхностните щети, когато са на лице такива. Или са закупени, като само са извадени от кутията им още с пристигането при първоначалния купувач, а след това решава да върне продукта, защото не го харесва. Не харесването може да е поради различни причини – цвета, размери, начин на работа или друга причина да бъде върната конкретната стока.

Като потребители, вие може само да зададете въпросите, които ви интересуват. Така, например може да опитате, защо е върнат продукта, как е тестван за работен режим, колко достоен е за продажба.

Онлайн магазин ХАЛИ БГ държат на репутацията си и предлагат само висококачествени артикули, които са издържани брандове и с доказано добри характеристики. Всички те са в работещо състояние.

И така, водещата причина да обмислите да закупите готови уреди, които да са значителни са стотиците левове, които се спестяват и времето, което се предлага значително на намаление.

Разлики между излязъл от кутия и ремонтиран уред?

Ремонтираните уреди са тези, върнати, дефектни. Артикулите с докато отворена кутия най-често са с козметични проблеми. Крайният резултат е продукт, който изглежда изцяло като нов, свеж е и има отлични характеристики в процес на работа.

В заключение:

Когато решите да закупите стоки с нарушена опаковка, най-вероятно ще пискате права над оставащата гаранция и възможност за връщанена артикула от търговецът на дребно. В случай, че уредът се счупи при нормална експлоатация, ще трябва да прецените сами рисковете, съобразно спестяванията.

Добре е още да проучите, дали артикулът се предлага с допълнителни аксесоари и ако да, дали ще са включени или са отделно от покупката ви.

Свързани публикации

будилник

Джаджите, които вече никой не си купува – поглед към отминалите годиниДжаджите, които вече никой не си купува – поглед към отминалите години



Времената се менят, а с тях – и нравите, привичките, навиците и използваемите уреди. В недалечното минало използвахме редица предмети с предназначение, което, в днешно време, често бива заменено от

Оригинални парфюми за всеки повод и сезон – съвършената добавка към страхотната визия

Оригинални парфюми за всеки повод и сезон – съвършената добавка към страхотната визияОригинални парфюми за всеки повод и сезон – съвършената добавка към страхотната визия



Перфектната външност със сигурност определя самочувствието и самооценката ни. Всеки би желал да се чувства харесван и страхотно в кожата си. Ако се чудите какъв е един от начините да