Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки

Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стокиЗащо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки

Дали по празници ли в делнични дни, разпродажбите са чудесен момент за покупката на нови уреди. И така, ако смятате да купите нещо, което не е ново на 100%, може и да спестите огромни сума средства за цялата година. Тук се крия и чарът от покупката на артикули с „нарушена опаковка“ – такива най-често са в перфектно работещо състояние. Много пъти са били мостра в магазин, имали са леки дефекти по дисплея или козметични дефекти и пр. И така, с помощта на онлайн магазин ХАЛИ БГ, всеки може да се възползва от огромни отстъпки на артикулите.

Какво точно е „нарушената опаковка“?

Знаете ли, какво е  „отворена кутия“ или  „нарушена опаковка“? Оказва се, че това значи, че продуктът не е наличен по начина, който трябва да е в търговски вид или в кутията, с която е пристигнал от производителя. В някои случаи тези артикули са изложени в магазини. Това означава, че са обработвани. В някои ситуации, това се случва, от любопитните клиенти по малко или от служителите. В други случаи, продуктите може да са били надраскани или вдлъбнати, повредени повърхностно по време на транспортиране, но това не е повлияло на работата им по никакъв начин.

Те все още работят, при това перфектно и така, въпреки повърхностните щети, когато са на лице такива. Или са закупени, като само са извадени от кутията им още с пристигането при първоначалния купувач, а след това решава да върне продукта, защото не го харесва. Не харесването може да е поради различни причини – цвета, размери, начин на работа или друга причина да бъде върната конкретната стока.

Като потребители, вие може само да зададете въпросите, които ви интересуват. Така, например може да опитате, защо е върнат продукта, как е тестван за работен режим, колко достоен е за продажба.

Онлайн магазин ХАЛИ БГ държат на репутацията си и предлагат само висококачествени артикули, които са издържани брандове и с доказано добри характеристики. Всички те са в работещо състояние.

И така, водещата причина да обмислите да закупите готови уреди, които да са значителни са стотиците левове, които се спестяват и времето, което се предлага значително на намаление.

Разлики между излязъл от кутия и ремонтиран уред?

Ремонтираните уреди са тези, върнати, дефектни. Артикулите с докато отворена кутия най-често са с козметични проблеми. Крайният резултат е продукт, който изглежда изцяло като нов, свеж е и има отлични характеристики в процес на работа.

В заключение:

Когато решите да закупите стоки с нарушена опаковка, най-вероятно ще пискате права над оставащата гаранция и възможност за връщанена артикула от търговецът на дребно. В случай, че уредът се счупи при нормална експлоатация, ще трябва да прецените сами рисковете, съобразно спестяванията.

Добре е още да проучите, дали артикулът се предлага с допълнителни аксесоари и ако да, дали ще са включени или са отделно от покупката ви.

Свързани публикации

Съвети за безопасно пазаруване онлайнСъвети за безопасно пазаруване онлайнОнлайн търговията отбеляза изключителен подем през последните години. Безспорното удобство на това да разглеждаш множество обяви от уюта на дома си, откривайки именно нещата, които ти трябват, предначерта този успех.

Пазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазараПазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазараВероятно вече сте срещали реклами или сте чули отзвук от приятели – на пазара на услугите се налага една нова такава и тя касае снабдяването с хранителни продукти. Ако не