Комплекти кухненски ножове – един перфектен подарък за новия дом

Комплекти кухненски ножове – един перфектен подарък за новия дом



Комплекти кухненски ножове – един перфектен подарък за новия дом

Никой няма да отрече, че най-важни са любовта, топлината и удобствата. Не скъпете средства за последното. Задоволяването на основните нужди по най-практичния начин ще е от полза за всеки член на семейството.

За една домакиня обаче има ред неща, които са в основата на добруването на всички. Не напразно се смята, че жената сгрява домашното огнище. В повечето случаи тя е тази, която съумява да създаде мечтания уют. С вроден усет към красивото, рядко ще се натъкнем на дом, който няма с какво да се похвали.

По отношение на кухнята първото важно нещо, което трябва да си набавите, са комплекти кухненски ножове. Като за начало ви е достатъчен и само един, но подгответе си: след неговата употреба ще пожелаете още.

Ето как да подберете моделите и за какво са предназначени:

–          За страстния любител на природата и лова

Не може да намерите по-добър подарък от комплект ножове от многослойна дамаска стомана. Те гордо ви представят неоспоримите си качества, благодарение на ръчна изработка и съвършено качество. И като завършек – надлежно прибрани в специално изработен за целта кейс от естествена кожа. Няма мъж, който да не хареса подобно произведение на изкуството.

–          За прилежните домакини

Комплект ножове Tescoma Azza с блок. В него ще откриете всичко необходимо, без оглед на факта дали сте любител готвач или истински професионалист в кухнята. Комплектът предлага нож за хляб, нож за зеленчуци, за месо и универсален. Няма как да подминем и гордото присъствие на ножа на шефа. За къде сме без него.

–          За привържениците на барбекюто

Комплект ножове за стек Satake ще ви предложи прецизните остриета, за които си мечтаете. Най-важните инструменти за всяко месо, ще режете все едно е масло. Този комплект хваща окото отдалеч. Бързо ще се превърне в гвоздея на вкусната неделя. На двора или на терасата, печената скара вече никога няма да е същата. Японската изработка и закалената стомана ще ги направят вашите най-любими пособия.

–          За ценителите на естетиката

На ваше разположение са комплекти ножове, които не само ще ви изумят със способностите си, но ще се превърнат в уникална декорация за кухнята. Дървени дръжки и епоксидна смола, дръжки от тюркоаз, уникално гравирани остриета… възможностите са наистина впечатляващи. Подобни елементи в кухнята ще създадат неповторима атмосфера и подчертан вкус към детайлите.

 Запознайте се с най-качествените продукти на пазара, предлагани от ChefsBlade. Ще се натъкнете на безкомпромисен подбор сред най-добрите продукти.

Свързани публикации

Kuhnia.bg предоставя ценни съвети относно подредбата във вашата кухняKuhnia.bg предоставя ценни съвети относно подредбата във вашата кухня



Любимото помещение от дома – а, именно, кухнята – често ни събира около трапезата и ни очарова с благоуханни и извънредно вкусни ястия. Всяка домакиня мечтае за уютно и функционално

С какво е по-добро професионалното почистване

С какво е по-добро професионалното почистванеС какво е по-добро професионалното почистване



В света, където бързият темп на живот и натовареният ни график оставят ограничено време за домашни и работни задължения, професионалното почистване особено след ремонт е важен инструмент за поддържане на