Бански 2021-2022

Плажна мода 2021 – бански, шапки, туники, ромпери, кимоно



Бански 2021-2022

В тази статия ще ви запознаем с модните тенденции за идващото лято и, по-конкретно, с новостите в плажната мода.

Ще споделим съветите на стилистите при избора на бански, ромпери, шорти, шапки, туники и кимона. Ще направим и обзор на трендовете за актуални плажни визии – все неща, с които всяка жена трябва да е запозната, преди да отиде на планираната морска почивка, за да подбере внимателно своя гардероб и да получи максимално удоволствие от ваканцията на море. Ето за какво ще поговорим:

1.Плажна мода 2021 – тенденции и стилове при банските.

2.Ромпери за идващото лято.

3.Плажна мода – кимоно.

4.Плажна мода – шапки.

5.Модни цветове при банските.

6.Стилове бански

Плажната мода за 2021, чиито модни тенденции вече са известни, предлага, преди всичко, много интересни и нестандартни бански.

За идващия сезон дизайнерите съветват да се ориентираме към бикини и модели бандо, като двете части да са в различен цвят или с различни принтове. В тенденция се минималистичните цели бански в телесен цвят. Всички стилове и модни решения ще направят предстоящия сезон весел и секси. Единственото, което трябва да направите, е да дадете воля на въображението си.

Новата плажна мода е немислима без ромперите. Такива летни мини гащеризони за плажния сезон трябва да са с растителни принтове в ярки разцветки. При тях се налагат откритите рамене с волани на презрамките. Към актуалните варианти се отнасят моделите с рисунки или бродерии в етно стил. Плажната мода за това лято диктува също да се избират ромпери в стил бандо.

С какво още ще ни зарадва плажната мода? С кимоно – тенденция, която може да се проследи в колекциите на водещи дизайнери. Те препоръчват да се избират модели в бяло или светлосиньо с акценти в етно стил.

При шапките, които отново предизвикват интерес с модните си решения, в пика на популярността остават широкополите шапки от слама или плат. Супер тренд е и блестящият тюрбан с козирка.

Относно модните цветове при банските за тази година, освен жизнерадостното разнообразие от цветове, се набелязват и конкретни модни багри, което не може да не бъде отбелязано. Ярка модна тенденция за 2021 е белият бански, изработен от различни материи, в различен стил и дизайн. Особено актуален е и телесният цвят. В тенденция са черно, тюркоазено и жълто във всичките му нюанси.

След като се запознахме с цветовете, да поговорим и за модните стилове при банските. Монокините определено имат водещо място. С асиметрични кройки и изрязани елементи, с кръстосани ленти, шнурове и мрежести декорации, с дълбоко изрязани бедра и деколтета, тези модели са предизвикателни, но стилни и очарователни. Впечатляващи са и целите бански с ленти или шнурове отстрани. Асиметричните бански също са водещи. Остават на мода и банските с топ, който не е задължително да е закрит. Той също е с нестандартни елементи, които дават визуална лекота на силуета.

Бански, украсени с игриви пискюли, също дефилираха в модните колекции – чудесен начин да се добави малко игривост и забава в стила.

В общи линии, това са новостите около плажния сезон. Сега ви остава да си изберете бански, а след това – да се отправите към някоя туристическа агенция. Приятна и незабравима почивка!

Свързани публикации

Пазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазараПазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазара



Вероятно вече сте срещали реклами или сте чули отзвук от приятели – на пазара на услугите се налага една нова такава и тя касае снабдяването с хранителни продукти. Ако не

будилник

Джаджите, които вече никой не си купува – поглед към отминалите годиниДжаджите, които вече никой не си купува – поглед към отминалите години



Времената се менят, а с тях – и нравите, привичките, навиците и използваемите уреди. В недалечното минало използвахме редица предмети с предназначение, което, в днешно време, често бива заменено от