Бански 2021-2022

Плажна мода 2021 – бански, шапки, туники, ромпери, кимоно



Бански 2021-2022

В тази статия ще ви запознаем с модните тенденции за идващото лято и, по-конкретно, с новостите в плажната мода.

Ще споделим съветите на стилистите при избора на бански, ромпери, шорти, шапки, туники и кимона. Ще направим и обзор на трендовете за актуални плажни визии – все неща, с които всяка жена трябва да е запозната, преди да отиде на планираната морска почивка, за да подбере внимателно своя гардероб и да получи максимално удоволствие от ваканцията на море. Ето за какво ще поговорим:

1.Плажна мода 2021 – тенденции и стилове при банските.

2.Ромпери за идващото лято.

3.Плажна мода – кимоно.

4.Плажна мода – шапки.

5.Модни цветове при банските.

6.Стилове бански

Плажната мода за 2021, чиито модни тенденции вече са известни, предлага, преди всичко, много интересни и нестандартни бански.

За идващия сезон дизайнерите съветват да се ориентираме към бикини и модели бандо, като двете части да са в различен цвят или с различни принтове. В тенденция се минималистичните цели бански в телесен цвят. Всички стилове и модни решения ще направят предстоящия сезон весел и секси. Единственото, което трябва да направите, е да дадете воля на въображението си.

Новата плажна мода е немислима без ромперите. Такива летни мини гащеризони за плажния сезон трябва да са с растителни принтове в ярки разцветки. При тях се налагат откритите рамене с волани на презрамките. Към актуалните варианти се отнасят моделите с рисунки или бродерии в етно стил. Плажната мода за това лято диктува също да се избират ромпери в стил бандо.

С какво още ще ни зарадва плажната мода? С кимоно – тенденция, която може да се проследи в колекциите на водещи дизайнери. Те препоръчват да се избират модели в бяло или светлосиньо с акценти в етно стил.

При шапките, които отново предизвикват интерес с модните си решения, в пика на популярността остават широкополите шапки от слама или плат. Супер тренд е и блестящият тюрбан с козирка.

Относно модните цветове при банските за тази година, освен жизнерадостното разнообразие от цветове, се набелязват и конкретни модни багри, което не може да не бъде отбелязано. Ярка модна тенденция за 2021 е белият бански, изработен от различни материи, в различен стил и дизайн. Особено актуален е и телесният цвят. В тенденция са черно, тюркоазено и жълто във всичките му нюанси.

След като се запознахме с цветовете, да поговорим и за модните стилове при банските. Монокините определено имат водещо място. С асиметрични кройки и изрязани елементи, с кръстосани ленти, шнурове и мрежести декорации, с дълбоко изрязани бедра и деколтета, тези модели са предизвикателни, но стилни и очарователни. Впечатляващи са и целите бански с ленти или шнурове отстрани. Асиметричните бански също са водещи. Остават на мода и банските с топ, който не е задължително да е закрит. Той също е с нестандартни елементи, които дават визуална лекота на силуета.

Бански, украсени с игриви пискюли, също дефилираха в модните колекции – чудесен начин да се добави малко игривост и забава в стила.

В общи линии, това са новостите около плажния сезон. Сега ви остава да си изберете бански, а след това – да се отправите към някоя туристическа агенция. Приятна и незабравима почивка!

Свързани публикации

Наемете си качествени счетоводни услуги веднага след регистрирането на фирмаНаемете си качествени счетоводни услуги веднага след регистрирането на фирма



Притежанието на собствен бизнес води след себе си редица отговорности и задължения, които никак не бихме могли да подминем. Ако смятате, че работата ви приключва с регистрация на фирма, то

Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки

Защо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стокиЗащо да купувате стоки с нарушена опаковка или върнати стоки



Дали по празници ли в делнични дни, разпродажбите са чудесен момент за покупката на нови уреди. И така, ако смятате да купите нещо, което не е ново на 100%, може