Сравнение на доставчици: Намиране на най-добрите опции за международни доставки

Сравнение на доставчици: Намиране на най-добрите опции за международни доставки



Сравнение на доставчици: Намиране на най-добрите опции за международни доставки

За всеки собственик на бизнес, който желае да търгува в чужбина, е от съществено значение да открие куриерска фирма за международни доставки, на която да може да се довери. Преди да поискате оферти е добре да конкретизирате нуждите и изискванията си. Посочете какъв е средномесечният обем международни доставки, които планирате да заявите, както и какви са обичайният размер и тегло на пратките, които най-често изпращате. Обявете също ако ви се налага да изпращате чупливи или извънредно скъпи стоки, които имат нужда от специален режим на доставка. Когато поставите конкретни параметри на запитванията си ще получите и възможно най-прецизни ценови оферти. На какво трябва да обърнете внимание, когато сравнявате предложенията на различни фирми за международни доставки?

Обслужва ли куриерска фирма дестинациите, до които планирате международни доставки

Най-популярните дестинации за международни доставки са САЩ, Италия, Испания, Франция, Великобритания и Германия. Добре е обаче куриерската фирма, към която ще се обърнете за вашите международни доставки, да обслужва възможно най-много и разнообразни дестинации. Това ще ви даде възможност да пробиете на различни пазари, на които стоките ви да срещнат одобрението на местните потребители.

Настоявайте за проследимост на вашите международни доставки

Подобна опция може да ви гарантира доказана куриерска фирма, която оперира в много страни по света благодарение на отлични контакти с подизпълнители по места. Проследимостта на вашите международни доставки ще ви даде спокойствие за сигурността на пратките ви във всеки един етап – от подаването им в куриерския офис до доставянето им до клиента. Благодарение на проследимостта на вашите пратки, ще може да отговорите конкретно на потребителите кога може да очакват заявените стоки.

Спазването на сроковете е определящо за качеството на международни доставки

За препоръчване е да се ангажирате дългосрочно с куриерска фирма, която е доказала, че може да спазва стриктно и без изключения, обявените срокове. Това ще сведе до минимум броя на върнатите от клиентите заявени международни доставки, тъй като една от честите причини за отказ от направената покупка е забавяне на доставката. Добре е също куриерската фирма да предлага различни възможности за разплащане, което е допълнително удобство за клиентите.

Поддържайте партньорски отношения с куриерска фирма, която ще ви представи отлично пред вашите клиенти

Качеството на извършваните международни доставки е от съществено значение за всяка търговска фирма, която държи да налага и поддържа своя добър имидж в различни страни по света. Когато откриете надеждна куриерска фирма, на която може да се доверите, добре е да разчитате на нея за всичките международни доставки, които планирате. Това от една страна ще ви гарантира спокойствие и предвидимост за качеството на извършваните доставки, а може да получите и отстъпки за партньорството.

Свързани публикации

Всяка ликвидация на фирма се осъществява в няколко етапа

Всяка ликвидация на фирма се осъществява в няколко етапаВсяка ликвидация на фирма се осъществява в няколко етапа



Ако притежавате бизнес и, по една или друга причина, сте взели решението за ликвидация на фирма, то днешният текст ще ви е особено полезен. Постарахме се да опишем основните стъпки,

Печели онлайн с помощта на SEO

Печели онлайн с помощта на SEOПечели онлайн с помощта на SEO



Изграждането на бизнес онлайн е надежден ход, но не и достатъчно условие за постигане на желания успех. Успешното дигитализиране на бранда е резултат от боравене с широк спектър от техники