Kuhnia.bg предоставя ценни съвети относно подредбата във вашата кухня




Любимото помещение от дома – а, именно, кухнята – често ни събира около трапезата и ни очарова с благоуханни и извънредно вкусни ястия. Всяка домакиня мечтае за уютно и функционално помещение. А за да постигнем това, следва да обърнем внимание на начина, по който да подредим мебелите и елементите в него.

И тук се намесваме ние – от Kuhnia.bg предоставят за нас ценни насоки и съвети, касаещи най-добрата възможна подредба и позиционирането на вашите кухни и прилежащите им аксесоари. Нека се впуснем в едно интериорно пътешествие заедно и се вдъхновим – нашите кухни са в трепетно очакване да ги удостоим с така необходимото внимание.

Ако разполагате с много пространство, заложете на П-образни кухни

Късметлиите сред вас с голямо помещение за кухня следва да помислят как най-добре да го оползотворят така, че да притежават всичко необходимо и все пак да запазят усещането за простор и широта. Подходяща мебел в тези случаи е П-образната кухня – бихте могли да я проектирате наистина в голям мащаб и така да си осигурите достатъчно място за съхранение, както и да имате възможността да разположите множество кухненски уреди, които да ви бъдат от полза.

Кухненският остров и множеството му функционалности

За любителите на разчупения дизайн предлагаме следната идея – позиционирайте кухненски остров в средата на помещението си. Бихте могли да го използвате за съхранение на множество предмети, проектирайки го със странични шкафове или етажерки. Отгоре пък можете да го използвате като допълнителен работен плот или кът за хранене. При всички случаи ще останете очаровани от една такава кухненска придобивка.

Барплотът – едно стилно нововъведение в дизайна на кухни

Ако искате да придадете стил на кухнята си и тя да изглежда като излязла от интериорно списание, то интегрирайте и барплот в дизайна й. Бихте могли да го превърнете в чудесен кът за пиене на кафе или хранене – добавете красиви високи бар столове за една истински завършена визия. Отстрани на барплота също може да разположите ниши или рафтове – там пък чудесно биха изглеждали кухненски аксесоари или декорации.

При всички случаи обзавеждането на кухнята носи едно особено удоволствие. За мнозина това е хоби – време, в което да дадете воля на въображението си и да позволите на фантазията си да се развихри. Завиждаме ви благородно, ако ви предстои да се захванете с интериорния дизайн на дома си. Положително ще извлечете изключително много ползи от един такъв проект. Изпробвайте различни идеи и пробвайте различни техники – така бързо и категорично ще откриете визията, която най-добре приляга на вкуса ви.

Свързани публикации

обзавеждане

Интериорни акценти, с които задължително да обзаведем дома сиИнтериорни акценти, с които задължително да обзаведем дома си



Акцентите и детайлите, макар и малки на пръв поглед, със сигурност са нещо, което е задължително да присъства в интериора на дома, за да му се придаде характер.

С какво е по-добро професионалното почистване

С какво е по-добро професионалното почистванеС какво е по-добро професионалното почистване



В света, където бързият темп на живот и натовареният ни график оставят ограничено време за домашни и работни задължения, професионалното почистване особено след ремонт е важен инструмент за поддържане на